Bra avslut på Juli månaden

Började dagen med att ta tåget upp till Ekenäs där jag mötte upp min moster och två kusiner som var väntansfulla och som skulle ha mej som "lek" kamrat hela dagen. Har gått många kilometer tillsammans med dem, spelat fotboll, plockat blåbär i skogen, ätit paj och haft en massa kusinbus ♥ Kom hem igen till Hangö strax efter klockan 18, här hemma har jag hängt med familjen och med en underbar familj från Åbo som varit hos oss på besök hela dagen och kvällen. Härlig dag och härligt slut på en mycket bra månad. Imorgon har jag sällskap utav Izabell hela dagen! :)

Longboard

Åkte tidigt imorse till Åbo där jag har hängt hela dagen tillsammans med familjen. Planerna var att jag inte skulle shoppa något för pengarnas skull, men kom ändå hem med en longboard och lite annat smått och plock. Så hela kvällen har jag och min syster åkat longboard, det kan vara bland det roligaste som finns :)

2 härliga veckor sommarlov kvar


Heta sommardagar som denna får gärna komma oftare. Dagen har jag spenderat i kompisens Alexandras sällskap, kört skoter lite av och an och hit å dit, hängt i stan, och kollat på fina turister i Hangö. Har idag även hunnit planera veckan färdig som kommer bli awesome med härliga vänner och även sista veckan av sommarlovet är klar planerad som kommer bestå av riktig sommarvärme, härligt fina stränder, +35 grader i skuggan, skall turista omkring i en fin stad, bada en massa bland stora vågor, fotografera riktigt många bilder, njuta av en annan natur, sova på ett finfint hotell en vecka och spendera hela tiden åt till familjen. Vet ni vart jag kommer befinna mej sista sommarlovsveckan? I Barcelona, såklart! :)
 

Race Marine

Från och med nu kommer ni att möta mej på gatorna med denhär rocken, en Race Marine. Hittade denna i Hyvinge Stadium igår för ett billigt pris, tyckte jag var värd en ny rock och heter man Josefin och är kär i allt som har med väskor, skor och rockar att göra med så fanns det ingenting som skulle ha fått mej att inte köpa denna! sååå nöjd :)

Finsk sommar

Torsdag - Solat i flera timmar, klippt det görna långa gräset hemma, gjort en promenad till skogen, plockat blåbär och hallon & gjort en hallonblåbärs paj. Het sommar dag idag, jag älskar sommaren ♥

Hängt i grannstaden

Vaknade, hoppade på skotern och körde till Ekenäs, mötte upp Izabell, körde runt stan några varv, pratade och chillade länge i Stallörs parken med lite annat shack och tillslut förflyttade vi oss till tågstationen och chillade där resten av kvällen tills vi for åt skilda håll och jag körde hem till Hangö. Helt fin dag. Nu skall jag lägga mej flat och raklång i sängen och mysa framför film och snacka med lite shack tills jag somnar.

Skärgårdsliv

Efter fem timmars sömn åkte jag till Rosala med första färjan tillsammans med min syster och hennes pojkvän. Har varit full rulle där hela dagen. Ätit god mat i Rosala TB gästhamn, hälsat på min farmor, varit hos min mormor och morfar, ätit goda bakelser i mormors café, umgåtts med moster med familj, spelat sällskapsspel och utespel, badat, åkt båt, varit på holmen, haft underbart fint väder och sist men inte minst fotograferat lite. Härlig dag som nu är slut för min del, tack och godnatt. Morgondagens planer - Ekenäs! :)

Något ni inte visste...


Fyra stycken bilder utav den bättre sidan från mej och Jessica, från i lördags!

Jag borde egentligen inte finnas här nu om det inte skulle ha funnits så bra läkaren och kirurger för 17 år 2 månader 1 vecka och 5 dagar sedan, och tackvare deras fina jobb så lever jag nu ett helt underbart och friskt liv ♥
- Jag döptes till Josefin Lejonmark (min mammas efternamn), men när mina föräldrar gifte sig ändrade jag mitt efternamn till min pappas och heter nu Leskinen.
- Jag blir aldrig tilltalad mitt riktiga namn, endast i skolan utav några läraren! Familjen, släktingar och vänner kallar mej för Jossa eller Jossan och utav familjen blir jag även kallad för Jussi, Jussni, fifi...
- Jag har inlärningssvårigheter och dyslexi, men jag döljer det ganska bra bland med folk för tycker inte det är något vidare roligt att ha det. Men jag har övat upp mej och har inte lika svårt mera som förut. Jag kämpar med skolan, läser massor till proven och ändå får jag inget bra resultat, MEN jag har aldrig behövt gå om någon klass, läst vilkor eller haft underkända vitsord på betygen! 
 

En dag i huvudstaden

Tog nians tåg imorse från Hangö till Ekenäs för att där möta upp mina brudar, Jessica och Izabell och sedan fortsatte vi vidare till Helsingfors för shopping all day long.
Vi shoppade och gick omkring i köpcentren Kamppi och Forum, gick i stortsätt in i alla butiker flera gånger, prova kläder man inte ens kan tänka sig köpa, hade fina och matchande outfits på oss och bara njöt utav en awesome dag i huvudstaden.


Shoppat loss hela dagen i fina Helsingfors, i väntan på bussen till Karis!
Vi anlände till Karis i väldigt god tid, var tvungen att vänta 40 minuter på Hangö tåget. Så vad gör man inte då - jo passar på att ta domdär oseriösaste bilderna ever, hoppade och fångade nog all uppmärksamhet på Karis tågstation i sisådär 40 minuter. Haft härligaste lördagen på länge med mina härligaste brudar, tack för en awesome dag mina flickor!! ♥
 

Walking on the street

Nyss uppkommen ifrån simmandet då bilden togs, därför ser man ut som man gör! Gårdagen var fin, fint väder och Ekenäs hela dagen och som sällskap hade jag Izabell, gick mest omkring i stan och titta på shack, chillade vid tågstationen, pratade om allt mellan himmel och jord och planerade lördagen klar som kommer bli sååå bra! Idag har min dag börjat sisådär, sovit 12 timmar, ensam hemma, solat i nån timme, kört moppe, varit ovän med min mage som verkligen älskar att jävlas då den aabsolut inte skulle få göra det... Nu skall jag kocka ihop nåt att äta och fortsätta njuta till 100% av mina fyra veckors långa semester ♥

Livet genom instagram bilder

Har haft två helt otroligt härliga sommarkvällar efter varandra. Gårkvällen spendera jag hela min tid tillsammans med familjen, systers pojkvän och Holländaren, hade kul på systers pojkväns longboard, hade kul på studsmattan och hade det riktigt mysigt inatt med då vi sov tre stycken i mitt lilla rum. Ikväll har jag hängt med samma gäng, spelat utespelet kubb i massor, haft badminton matcher och ätit pannkakor. Nu avslutar vi kvällen med tv-tittande :) Imorgon Ekenäs all day long with my beauties.

Släktträff i Rosala

Som jag nämnde tidigare så hade vi släktträff från min pappas sida igår i Rosala. Vi var många och det var endast två familjer som saknades. Och vädret kunde just inte ha blivit mycket bättre! :)
Vattnet visade +26 grader så det var bara att hoppa i och plaska där en stund med alla småbarnen, roligt och svalkande tillika i det varma vädret som vi hade.
Vi åt även god grillmat, många olika sallader, bröd och hade gott att dricka. Finsk sommarmat ♥
Efter många många timmar tillsammans med hela tjocka släkten på Laines gården gick jag "hem" till vårt med min syster och vår Holländska vän. Stannade till på några ställen längs med vägen som vi gick på och fotograferade lite härliga motljusbilder, eller härliga och härliga kan jag väl i princip inte kalla dom för vi är allt annat än serösa...
Sent på kvällen tog vi ännu båten ut tillsammans med min mormor och morfar och åkte omkring i den vackra Rosala skärgården i lite på en timme ungefär och kikade på den vackra solnedgången, tog även en snabb runda till holmen och hälsade på mina kusiner som var där och simmade i vattnet. Sedan somnade vi alla gott efter en heldags tjohej. Idag vaknade jag glad och pigg och redo för en dag i Åbo tillsammans med syster och Holländska Esther, shoppat lite och kollat in vackra Åbo och min systers lägenhet. Nu är jag hemma i Hangö igen och är tröttare än tröttast, skall avsluta kvällen tillsammans med hela familjen och imorgon tänker jag ta en rejäl sovmorgon för jag har inget jobb att gå till mera, wihuuu. Sedan skall jag spendera hela eftermiddagen och kvällen i Ekenäs med fint sällskap ♥ 

It's Friday & holiday


Efter 6 veckors jobb tar jag nu fyra veckor ledigt, så himla skönt! Börjar mitt sommarlovs firandet imorgon i Rosala & släktträff där med över femtio småkusiner. Skall även försöka hinna ta mitt "årets-första-dopp" under helgen, blir endast bara några dagar ute på landet så uppdaterar er igen med en massa bilder då jag kommer hem. Ha en skön helg i sommarvärmen ♥
 

Just having fun


Har idag varit min näst sista dag på jobbet, umgåtts med min syster och hennes vän från Holland som är på besök hos oss i en vecka, haft fotoshoot med dom ute, njutit av det fina vädret, talat en massa med mina Ekenäs favoriter och drömmer mej bort och planerar min fyra veckors långa semester! I helgen blir det Rosala och Åbo, sedan väntas en massa spännande äventyr som jag ser framemot! Life is good :)
 

Summer me

Endast den här veckan jobb kvar, sen tar jag fyra veckor sommarlov, ledigt från allting, så himla skönt det skall bli! Har en massa fina planer och dagarna kommer nog knappt att räcka till, för det första skall jag nu i helgen dra ut till Rosala och ha släktträff där med en massa släktingar, spendera många dagar i Ekenäs med mina favorit personer, dra till Helsingfors och shoppa med favvoflickorna, dra en vecka till Sverige-Stockholm med familjen och däremellan hänga i min egna hemstad. Nu skall jag ladda batterierna för att orka jobba ännu tre dagar! :)
 

Hangö Regatta 2013

Har varit hangö regatta hela helgen, en helg som jag länge har sett framemot som nu har passerat och har haft en alldeles underbar helg i min egna lilla hemstad med massa fint shack från Ekenäs och full fiilis med bra musik och dricka!
Måste bara få bjuda på lite "jag-och-coola-himmel-bilder", åhhnej hade bara en helt awesome dag med humöret på topp!
& här är resten av de bilder jag fotade, hade inte alls mycket tid med min kamera så lite snabba mobilbilder får ni allt uppskatta. Det har bara kryllat av massa glada och härliga människor hela kvällen, så himla roligt! Själv har jag även haft mitt första snack någonsin med polisen som ville checka min väska och frågade massa frågor av mej, på finska ännu till, ni vet dendär paniken och ni ska veta att mitt hjärta slog nååågot hårt då jag stod öga mot öga med polisen... Fått även prata med massa glada turister, dansat till musik, haft en sån otroligt bra fiilis med bästa sällskapet! Min kväll tog slut strax efter midnatt och sitter uppe ännu mitt i natten och skall imorgon bitti ganska tidigt åka iväg mot Åbo för en heldags skoj där. Mera om det senare, nu sängen -->
 
 

Sommar i Hangö ♥


Min inspiration till att blogga och att överhuvudtaget göra någonting ligger så pass lågt just nu att jag verkligen tvingar mej själv att uppdatera lite här emellan... Har jobbat för fullt hela veckan, jobbat den längsta dagen någonsin, från klockan 10 på morgonen till klockan 23 på kvällen, haft en lång sovmorgon som jag inte egentligen borde ha haft, försov mej rejält till jobbet, sisådär två timmar... Skall ännu orka jobba en dag denna vecka förän jag tar en ledig helg. Och istället för att deppa mej själv med att prata om jobb så skall jag nu tagga mej för en helg som kommer bli underbar med Hangö regatta och fina kompisar som kommer hit från Ekenäs. Hoppas ni får en awesome helg vart ni än befinner er, för jag kommer ha en riktigt härlig helg i min egen hemstad! :)
 

Cool as me


Man blir som man umgås brukar man säga! Jag hade verkligen en härlig helg med massa glada och roliga foton. Nu är det redan tillbaka till vardagen och har idag jobbat den längsta måndagen någonsin, tror jag är allt för trött nu så det får ta stopp med text nu, säger tack och godnatt.
 

RSS 2.0