Sommaren är kort

Den här veckan har verkligen bjudit på varmt augusti väder, och vad gör man inte en ledig dag om inte gå till stranden med en iskall dricka! Vattnet är dock iskallt så vinterpälsen hänger kvar ett tag till.
Selma däremot kan inte motstå från vattnet, vad skulle hon göra utan sin flytväst? drunkna antagligen... Man måste verkligen tänka efter promenaden på för hand med henne om man inte vill gå ner till stranden och bada med henne för passerar vi en strand så är det kört, hon ska simma!
Och det här med solnedgångar, aaah gud vad fina!! Har varit många många helgar i Öbyn hos ett par bekantas stuga där vi sett en och annan solnedgång, där har vi även grillat, skrattat, fiskat, åkat båt och haft det jätte skönt. Såna här dagar kommer jag minnas i vinter, sköna sommardagar som snart är slut..

En dag i Skärgården

För några veckor sedan hade jag en ledig dag tillsammans med min syster så vi tog bilen och åkte över till Rosala för att överraska min mommo och moffa samt fammo. Vi fick äta jätte god mat, bakelser och ett underbart väder var det dessutom.
Min mommo har ett sommarcafè som är alldeles intill havet, så ljuvligt!
Sommaren börjar lida mot sitt slut och imorgon återvänder alla tillbaka till skolan och vardagen igen förutom jag då som fortsätter jobba ett tag till. Den här sommaren har verkligen inte varit något att hurra för, speciellt inte vädret. Hoppas på en varm höst så man orkar med långa mörka vintern igen... :)

Rosor & inredning

Förutom renovering i min pojkväns lägenhet så har jag även renoverat mitt rum hemma. Inredningen går i färgerna grått och rosa, några lister här och där fattas samt några andra små prylar men kunde inte hålla mej i från att flytta in så så här ser mitt rum ut för tillfället! Färggranna rosor gör att rumet blir såå mycket finare..
 
 

Vad händer?

Har haft en oplanerad lång bloggpaus här hela sommaren, vad har hänt lixom? Största orsaken är att jag har flyttat in till nytt rum och har ej kopplat datorn med mitt foto redigeringsprogram i ännu, där av bloggandet stått väldigt stilla... Förutom bloggpaus har jag hunnit haft semester två veckor, besökt Estland där bilden ovan är tagen, varit några dagar ute i skärgården, shoppat, jobbat som en galning, haft gäster på besök och haft grillkvällar! Nu har jag laddat upp en hög med bilder, så inlägg kommer :)

RSS 2.0