Närvårdare

Idag är det min stora dag, jag har studerat tre år och idag fick jag betyget i handen och jag är Närvårdare. Vilken lycka, vilka fina presenter och vilken underbar dag jag har haft det! Solen har visat sin bästa sida och glada gäster har anlänt. Nu är det nya utmaningar och jobblivet som väntar!

Födelsedag

 

I fredags den 8 maj fyllde jag hela 19 år, vad fort tiden går alltså, tyckte jag nyss fyllde 18! Fick en massa gratulationer och jätte jätte fina presenter, tusen tack allihopa! Fick bland annat presentkort till Ikea och sportia, ett gym kort, inredningsgrejer och massor med fina blommor. Efter tre veckor går jag stolt ut Ekenäs Axxell med vit klänning och närvårdar mössan äntligen på huvudet, inte länge kvar tills nästa fest, vad jag längtar!

Ramsholmen

I torsdags åkte jag upp till Ekenäs tillsammans med Jarina, vi beslöt oss för att gå till Ramsholmen dit ingen av oss förut har varit. Eftersom det verkar vara mängder av vitsippor där så tog vi kamerona med oss för att fotografera. Så vackert! Älskar våren och nu är det inte länge kvar till sommarlov, skall i alla fall nu njuta min sista vecka som 18 åring!

RSS 2.0