En kväll i Juni


Helgen börjar lida mot sitt slut, en bra helg bakom mej med många tusentals bilder som är fotograferad med två härliga flickor, Emmy och Sofia. Vi har spenderat dagen på stranden ett par timmar, ätit glass, ätit wall's franskisar, gått massor omkring i stan, pratat om allt och inget och fotograferat vid en fintfint ställe. Så snart som möjligt börjar jag uppdatera er med bilder från dagens fotoshoot :) håll ut så läng! 
 

Fia & Jossan


Lördag - grå mulet och enstaka regn hela dagen. Mötte upp Fia tidigare idag i stan och umgicks med henne i ett par timmar fram tills det blev kallt och vi for åt skilda håll och körde hemåt. Pratade och skrattade åt gamla fina minnen, si så där par år tillbaka och fotade några nya bilder som kommer upp senare. Imorgon hoppas jag på fint väder och strandväder och förhoppningsvis Fia som sällskap :) Nu avslutar jag en fin kväll med ett avsnitt av one tree hill och med chips skålen som väntar!
 

Have fun ~ it's Friday


Fredag och ännu en arbetsvecka avklarad! Jag firar helgen med gott sällskap i Ekenäs och i Hangö. Kamera batterierna laddade så nya bilder förhoppningsvis och så skall jag njuta av en helg som kommer bli underbar med förhoppningsvis fint väder, strandväder och gott att dricka! ha en awesome helg fint folk :)
 

två


Har haft en dålig vecka, två utav de sämre dagarna, två sömnlösa nätter, två hemska och tunga jobbdagar och två dagar med världens förkylning som inte vill släppa, aldrig haft sån öronverk som jag har nu, bihålorna sjuka och väldigt täppta, svullen och blå vänster arm/axel pga en sak som hände på jobbet, två dagar jag bara vill glömma och dra täcket över huvudet och vakna upp imorgonbitti med världens finaste leende på läpparna. Nu istället skall jag ta nya tag och ha en ledig dag från jobbet imorgon, dels för att jag inte är helt kry, helt slutkörd i kroppen och för att jag skall åka till Åbo för att ha lite egentid med min syster och besöka hennes lägenhet och försöka glömma allt och bara njuta av en dag i Åbo. Till helgen har jag planer och som skulle kunna bli en utav den bästa helgen men får se om jag får den jag vill med lockad på en super grej! Nu skall jag lägga huvudet på dynan och slå fast ögonen och vakna imorgon och vara glad och redo för en hel dags skoj i Åbo. :)
 

Tio fakta


- Jag älskar min släkt och mina vänner, skulle aldrig någonsin kunna byta ut dom mot någonting annat!
- Alltid när jag lyssnar på musik så ska det alltid vara högt ljud på annars är det inte bra...
- Jag är en sån person som alltid måst ha någonting att göra annars blir jag väldigt lätt uttråkad.
- Alltid då jag går omkring i butikerna brukar jag stå och läsa det finska namnet på alla varor, bara för att jag vill lära mej finska helt flytande.
- Alla människor tror att jag är tvåspråkig (svenska/finska) bara för att jag har ett finskt efternamn.
- Mitt favoritämne i skolan är finska, för vi har helt påriktigt världens bästa lärare i det!
- Varje kväll precis innan jag somnar ligger jag i sängen och räknar alla foton jag har uppe på mina väggar i rummet.
- Om jag blir väckt på morgonen av ett fint meddelande på telefonen så är hela min dag räddad, det är den bästa känslan som finns.
- Jag sa i slutet av 2012 att 2013 skulle bli det bästa året någonsin och det stämmer så här långt, har haft det bästa halvåret någonsin!
- Har aldrig förstått mej på varför min mage ALLTID ger upp och jäklas med mej då jag är som nervösast och stressar ihjäl mej, jävla skit tunntarm, jävla skit ärr...
 

Midsommar helgen


Firade själva midsommarafton hemma tillsammans med familjen, vi hade gott att äta och gjorde en runda till stan för att kolla på massor av människor. Idag gjorde jag och min familj en dagstur ut till Rosala för att hälsa på min mormor och morfar och andra släktingar och vänner. Efter 6 timmar ute på landet med massa tårt- och glassätas och ett fåantal bilder som jag klickat så är nog mitt midsommarfirandet slut för denna gång, förkylningen och huvudvärken har nu tagit över all min energi och ligger flat och raklång i sängen och ögonen faller nog fast i vilken sekund som helst! Nu skall jag vila upp mej riktigt ordentligt och vara kry till Måndagen, hoppas ni haft en underbar helg ♥
 

På en vecka

 
Den här veckan har jag varit många timmar och långa dagar på jobbet, haft både bra och dåligt väder, roliga och tråkiga stunder. Har även hunnit ha riktigt trevliga kvällar med lite kompisar, fotat och njutit av sommaren. Och igår kom en stor nyhet hem som vi alla i familjen har väntat länge på, en ny bil. Så min midsommar kommer att bestå av bilåkning någonstans här omkring i Finland, mera än så säger inte mina föräldrar så får allt försöka gissa mej fram vart vi kommer att åka runt om i helgen! Skönt med tre dagar ledigt, trevlig midsommar! :)

Summer portrait


Sommarporträtt som jag och min syster fotat i helgen, perfektaste och finaste sommarvädret hade vi då. Hoppas på flera såna dagar! Nu ser jag framemot en lång helg, med midsommarfirandet och god mat :)
 

Cindy


Tidigare ikväll cyklade jag upp till Täktom med kameran i högsta hugg och där väntade den här tjejen, Cindy på mej som skulle få vara min modell ungefär en timme framåt. Solen var jätte jobbig och den följde efter vart än vi gick, men några bra bilder blev det trotsallt och tror modellen med är nöjd :)
 

Happy summer kids


Här vågar jag verkligen bjuda på mej själv. Ledig helg, riktig sommarvärme och jag är glad och pigg. Först lite oseriösa bilder och imorgon bjuder jag förhoppningsvis på mera seriösare om resultatet blivit bra efter dagens fotoshoot. Nu skall jag fortsätta njuta utav den härliga lördagen och gå ut och sitta vid solnedgången med nåt gott att dricka. Återkommer med mera senare.
 

Rainy day


Jobbat hela dagen, magmusklerna sjuka efter dagens allt skrattandes, vaderna sjuka efter massa fotis-spelandes, blivit härligt genomblöt när man kört hem med skotern i nästan 10 km, legat i sängen och kollat One tree hill och allmänt slöat för mig själv. Härlig dag som jag nu avslutar med en varm dusch och taggar mej för fredagen och en underbar helg :)
 

Man har roligast med dom man älskar


För en vecka sedan avslutade jag mitt första år som närvårdare med mina absolut favoriter, det bästa skolåret någonsin! Första gången i mitt liv som jag vågade in på något nytt, första gången i mitt liv som jag tog mej själv på allvar, första gången i mitt liv som jag måsta börja lita på mej själv, första gången i mitt liv som jag gått i skola i en annan stad än i min hemort, första gången i mitt liv som jag skulle pendla varje dag och första gången i hela mitt liv som jag har träffat dom absolut härligaste människorna. Jag har haft en utav mina bästa dagar i Ekenäs Axxell men oxå en utav de sämsta dagarna, jag har nästan skrattat mej igenom hela skolåret, fått kämpa en massa med proven, skrivit om många prov som gått åt skogen, gråtit på kvällarna för det har varit så jobbigt, skrattat så mycket att tårarna har kommit, haft både bra och dåliga stunder med klassen, har halvsovit igenom flera skoldagar, har tappat nerverna många miljoner gånger, har varit allt för mycket till harolds och äta på skoltid, si sådär 26 gånger eller vadå mera? Slösat för mycket pengar, varit arg då bussen aldrig kommit, men ändå har det varit det bästa året någonsin som jag aldrig kommer glömma, i höst börjar jag mitt andra år på närvårdarlinjen och förhoppningsvis blir det ett utav de bästa åren med, ångrar inte en sekund att jag valde att studera till närvårdare, det bästa året, året som förändrade mej till den lyckligaste personen ♥ 

Lördagens äventyr


Jag har varit i grannstaden Ekenäs hela dagen idag och som sällskap hade jag flickorna Izabell och Jessica. Kloka som vi e så tog vi skåldö färjan över till skåldö för att hälsa på vår lärare, och roligt hade vi det.

Jessica njuter av livet ute på Skåldö, vädret har varit stekhett och fint hela dagen :)
Mina härliga brudar ♥

& så har jag ju förstås varit till Harolds, chillat i simmis, kört över 100km, njutit av det fina vädret, skrattat och framförallt haft jätte roligt med det bästa sällskapet. Tänk så mycket roligt som kan hända på en och samma dag, snart tar vi om det här hörni brudar. Härliga lördag som ännu inte är slut, nu fortsätts det med one tree hill, lördagsgott och lite snack med min favorit person!
 

Mamma & dotter


Två bilder från i lördags på mej och min fina mamma. Älskar stället där vi var och fotograferade, kommer bli många fina fotoshoots i den allén :)

Bara för att...

Jag ligger här helt slutkörd ute på trampolinen efter en 10h arbetsdag och lider verkligen med denna hetta, speciellt då man jobbar är det hur tungt och lidande som helst... Visserligen blir man brun och fin så klagar gör jag inte. Nu skall jag ta några hopp här och sedan fräscha upp mej med en kall dusch och sedan ladda batterierna för en lika lång om inte ännu längre arbetsdag imorgon. Tjaooo

Sommarlovet börja och sluta


Nu har jag fått uppleva och firat min sommarlovsdel, imorgon står det jobb på schemat och där är man fast i 10 veckor framåt. Ser framemot jobbet och pengarna som kommer vara till mycket nytta. Jag har i alla fall fått ha ett alldeles underbart sommarlov fast på en väldigt kort tid, vädret har varit stek hett, fått sola en hel dag utan att bli störd, haft en fin studentfest för syrran, haft härliga stunder med mina småkusiner och familjen och ätit god mat. Så nu är jag redo för jobb och annat skoj i Täktom. Ha de skönt ni som har sommarlov och njut av värmen ♥

Studentfest


Idag är det min systers stora dag, hon tog studenten idag så huset och gården har varit full med gäster hela dagen, vädret har varit strålande fint och stek hett. Bra start på sommarlovet! Grattis Jarina ♥

RSS 2.0