C) Jarina Leskinen Photography

En torsdag som denna sitter jag här för mej själv med en massa skoluppgifter framför mej som skall göras klart tills imorgon, förutom det så väntar jag på att min storasyster och mamma skall komma hem som jag inte sett på några dagar nu. Sen är familjen samlad igen och vi kan börja förbereda oss för en fin helg med lilla juls firande, julmat, julmusik och julpyntas. Imorgon två timmars skola, en snabb dejt med min moster och sen gym med syrran :) Nu taggar vi för helgen, ha de beautifuuul!

You make me smile

♥ Det finns inte en endaste bild där jag inte ler.
♥ Det går inte en dag utan att jag skrattar.
♥ Ja e blondi, de räcker me att ni säger någo jätte dumt åt mej å ja tror på de och skrattar helt fullt ti de.
♥ Jag skrattar åt allt.
♥ Mina kompisar får mej at le varje dag, varje sekund, varje minut, varje timme.
♥ Mina kompisar hatar mitt skratt å dom påminner mej hela tiden om det.
♥ Jag kan börja skratta när som helst utan orsak.
♥ Tänker jag på ett roligt minne så kan jag mittiallt börja skratta åt det.
♥ Får jag höra någo jätte roligt skämt så kan jag skratta åt det i timmar och aldri sluta tänka på de.
♥ Jag skrattar jätte lätt åt personer som gör bort sej totalt.
♥ Jag e nolo när jag skrattar.
♥ Jag behöver bara si min pappa så skrattar jag, vet inte varför men han e bara för rolig ibland.
♥ Kittlar nån mej så skrattar/skriker jag tills jag int får luft mera.
♥ Jag är alltid glad och tror att alla mina närmaste vet om det vid de här lage.
♥ I'm always happy and I like it.
 
 
 

Fantastisk dag i Åbo

Herregud, vilken fantastisk dag jag haft idag i vackra Åbo tillsammans med Jessica och Izabell, hade även sällskap utav min syster Jarina och hennes pojkvän Markus oxå en stund. Vi har gått på en julmarknad mitt inne i centrum, kollat på julgatsöppning på gågatan, gått omkring i köpcentret Hansa och shoppade lite nytt, hört julmusik och äti god mat på Rax. Härligaste dagen på länge!
Efter många många timmars promenerande så är nu mina ben skit sjuka och totalvägrar att gå en endaste meter i dag mera så nu skall jag ta en dejt med sängen och ligga där resten av kvällen och imorgon skall jag sova minstsagt halva dagen, gonatt ♥

För ett år sen och nu...

För ett år sen:
♥ Jag hade alltid pannluggen fast i spänne eller flätad pannlugg.
♥ Jag hade aldrig mitt hår fast, utan såg likadant ut varje dag typ.
♥ Jag älskade Adidas väskor och hade tre olika par.
♥ Jag hatade ordet träna och hade ingen inspiration till att fara ut och springa lite nu o då.
♥ Jag satsa allt i skolan och allt var jätte intressant.
♥ Jag tyckt om att gå i leggings, toppi och en stor tröja.
♥ Jag bloggade på min gamla blogg och satt bara in mobilbilder.
♥ Jag åt nudlar varje dag då jag kom hem från skolan.
♥ Jag hade en Nokia telefon som man inte kunde ladda ner någo appar på, instagram, facebook osv.
 
Nu:
♥ Har aldrig pannluggen fast i spänne och brukar bara ha det plattat och löst att hänga, ibland håret fast.
♥ Min klädstil: Jeans, skjorta/tröja, läderrock/Race Marine, halsduk, converse.
♥ Jag har en samsung telefon.
♥ Svarta väskor med nitar på är det finaste som finns.
♥ Jag älskar att träna, är ut och springer så ofta jag bara hinner.
♥ Jag har börjat satsa mera på min blogg och mina inlägg.
♥ Har börjat blivit mörkrädd på sista tiden, vet inte varför...
♥ Min mage ha bara mått skit å vari åt helvete den senaste tiden.
♥ Jag är beroende av cokis, och dricker det varje dag nu för tiden.
 

Just me

Igår hade jag min första höst-porträtt-fotografering för i år tillsammans med min syster på vårt favoritställe som jag nämnde redan i förra inlägget. En allé som är så otroligt fin varenda årstid, fotograferade senast dehär bilderna där. Visst är det ett fint fotoställe? :)

Flickan i de röda byxorna

En liten tjuvtitt på vad jag och min syster fotograferade idag, på vårt favoritställe. Efter att ha stått där i över en timme och fotograferat med ett perfekt motljus och två jackor på mellan varven lyckades vi få riktigt härliga bilder. Mera bilder i nästa inlägg, nu startar redigeringen :)

Ett stort steg fram i livet

Idag har vi måndag, värsta veckodagen som helt plötsligt blev så bra bortsett från all stress och alla skolarbeten och prov. Klockan 17.30 befann jag mej i Hangös bilskola och anmälde mej dit, har konstaterat att det är under ett halvt år tills jag är 18 år och försöker själv förstå att jag snart sitter bakom ratten och kör omkring i en bil på gatorna i Hangö. Det kommer vara väldigt stressigt nu en tid framöver med långa skoldagar och bilskolan på kvällarna, jobbigt att fylla 18 år men jag följer mina drömmar och tar en dag i taget hur tungt det än kommer kännas. :)

Nådendals spa

Hela helgen har jag varit på Nådendals spa, en tradition som vi gör en gång i året en hel helg med hotellövernattning, restaurang mat, simning och såklart sällskapet som är det härligaste. Det är så otroligt fint där och lika roligt varje gång. Fota inte så himla mycket men några hann jag klicka i alla fall :)
På lördag kväll fick vi vänta fleeeera timmar på att få mat, dels för att vi var 11 personer och alla stora bord var fullbokade och upptagna. Men när klockan äntligen slog 19 så fick vi plats i restaurangen och åt världens godaste mat, så himla gott att jag nästan dog. Efter 3½ timme i restaurangen avslutade vi kvällen med lite drinkar vid baren och babblade det sista innan läggdags i sköna hotellsängarna. Strax efter midnatt stängde jag mina ögon och 7 timmar senare vaknade jag och då var det dax för hotellfrukost, det bästa!
Simma gjorde vi i lite på 5 timmar allt som allt, alltid lika roligt. Bassängerna är inte precis gjorda för småbarn och med tanke på att vi hade såna med i vårt gäng så gjorde vi det mera roligare och hade med oss egna badankor som vi kastade på i flera timmar så att det känns i armarna idag, vattenkrig stod oxå på shemat och varenda en av oss blev nog dränkta och på hoppade av någon..
Denhär busungen samt min kusin har varit med oss hela helgen han oxå, har gosat och haft han i famnen så gott som hela tiden. Som han själv säger om man frågar: vems gullunge är du? "jossa gulle" och det har han sagt varenda gång som man frågat han i fyra år ♥
 
Nu är jag hemma i Hangö igen efter en awesome helg, skall överta soffan hela resten av kvällen och kolla på solsidan sen faller mina ögon fast ganska fort tror jag, inte världens bästa sömn den senaste natten. Imorgon skola och ny vecka...

Helgens finheter

I helgen är jag i Nådendals bad med ett gäng på 11 personer, alltfrån småbarn-vuxna. Jag skall simma massor, äta godgod restaurang mat, fira alla pappor som är med eftersom det är farsdag på söndagen, sova gott på hotell i stoooora sängar, glömma allt som har med skolan att göra, träffar storasyster igen och bara njuta till 110%. Uppdaterar igen på söndag då jag är hemma. Ha de finemang ♥

Favoriter

Har kollat igenom gamla mappar med bilder idag i flera timmar och har konstaterat att dehär två är mina favoriter från åren jag fotat. Älskar svartvita bilder, så otroligt enkla och fina. Nu väntar jag på att få flera favorit bilder som jag kan dela med mej här, först blir det ett nytt kameraköp och köpa upp sig till något bättre men än så länge så står de här två på första plats :)

En helg i Rosala

Helgen har jag firat i Rosala tillsammans med familjen hos min mormor och morfar. En fin helg med god mat, fint sällskap, många timmar på sjön och en massa fina upplevelser.
Vi gjorde ett besök till vår egna holme, kollade läget där och njöt av tillvaron. Jag hade min kamera med hela tiden, men det enda jag gjorde var att jag sträd med den och kom inte alls överrens med den, ljuset var dåligt och ingen inställning stämde överens med mej så mobilbilder från hela helgen får allt duga... :)
Vi besökte oxå två andra öar, Ådskär och Granholmen. Här är två bilder från Ådskär och där fanns en otroligt stor ankare, man kan inte föreställa sej hur stor den är egentligen om man inte ser den i verklighet, man kände sej verkligen jätte liten då man stod där. På Granholmen hälsade vi på hos några bekanta och satt där en stund och åt och drack lite gott. Nu är jag hemma i Hangö igen och har bara några timmar kvar av det här dygnet som jag skall avsluta på det bästa möjliga sätt, bada bastu och kolla solsidan. Imorgon ny vecka och nya bekymmer... :)
 
 
 

RSS 2.0