År 2014

Beskriv året med tre ord.
Härligt, händelserikt och roligt.
 
Vad ser du som den största händelsen under året?
Jag fyllde 18 år, jag fick körkort, jag och Patrik blev tillsammans.
 
 
Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Ja körde bil för första gången och mycket annat smått som hänt under året.
 
Vart reste du under 2014?
Över nyåret var jag i Sverige annars har jag bara rest inom Finland det här året.
 
 
Vem har du umgåtts med mest?
Patrik, Linda, Arthur och Robin men oxå med familj och släkt.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Bilköp och bensin.
 
 
Vad fotograferade du mest?
Mest landskapsbilder men oxå några porträtt.
 
Vilken är din favoritbild från året?
Så himla svårt då jag fotograferat så lite i år, men här är en:
 
 
Vad var extra bra med året?
Nyåret i Göteborg, min 18 års dag, hela sommaren, dagen då jag blev bilägare och alla roadtrip.
 
Vad var extra dåligt med året?
Maj då jag var jätte sjuk, jobbade lite för mycket under sommaren och alla andra sjukdomar jag drabbats av under hösten.
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Varit nöjd över det jag haft.
 
Vad kommer du sakna från 2014?
Sommaren.
 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Fotografera mera, börja träna och våga visa mera min öppenhet och mina åsikter.
 
Vad är dina planer inför 2015?
Bli färdig närvårdare, en utomlandsresa tillsammans med Patrik, Jarina och Markus och jobba.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Sluta vara besviken på dej själv och ta vara på det du har.
 
Imorgon reser jag till Täktom och firar in det nya året där tillsammans med pojkvän, vänner och bekanta. Gott nytt år, 2015!
 
 
 

Julafton

Julafton har bara rusat iväg och jag har haft såna otroligt bra dagar! Fått massor med fina presenter och besökt en massa släktingar på mellandagarna för att hälsa god fortsättning. Nu är vi tillbaka i vardagen igen och det nästa att se framemot är nyåret.

Juletid

Julen närmar sej med storm steg och vädret ser ut så här som på bilden. Alla julklapparna är inslagna och julgranen pyntades idag. Det jag skall hinna med innan julen ännu är att dra iväg till Åbo med ett stort flyttlast åt min syster, lite shopping, förbereda julmaten och baka pepparkakor sen är jag redo för att öppna paket och fira julen tillsammans med familjen och mina morföräldrar! God jul.

2014

Jag minns så bra när jag var i Göteborg nyåret då det skulle bli 2014, samma kväll satt jag i soffan hemma hos min gammelmoster med telefonen i handen och önskade alla mina kompisar hemma i Hangö ett jätte gott nytt år! Min bästa vän frågade mej vad jag hade för förväntningar inom året 2014 och då svarade jag; "det här året kommer bli så mycket annorlundare, jag lovar att det skall vara ett händelserikt år och som kommer förbli mitt bästa år". Och med glädje tårar i ögonen kan jag säga nu två veckor innan det blir år 2015 att det här har varit det mest fantastiska året som jag varit med om! ♥
 
I början av året dök världens finaste vänner upp som betyder hela världen för mej, någon jag skulle kunna dö för!
Februari-Mars förändrades jag, ingen förstod mej och mina föräldrar var oroliga för jag var ute sent på natten även fast det var skola. Jag blev kär för första gången och hade svårt att berätta var jag befann mej på kvällarna så hittade oftast på med vem jag var och var jag befann mej, jag hade så otroligt roligt hela tiden!
April och maj var en bra månad, 25:April blev jag tillsammans med min pojkvän som vi höll hemligt över två månader, tre veckor i maj låg jag i sängen hemma eller på sjukhuset då jag hade drabbats av lunginfalammation. Början av Maj firade jag min 18 års dag och i slutet av maj fick jag körkortet i handen!
En av mina drömmar gick i uppfyllelse, jag har kört Audi, heeelt galet för har alltid velat styra med en ratt med fyra nollor! I Juni kom jag ut med att jag har ett förhållande med Peepi. Hela sommaren var helt underbar med midsommarfirande ute på Granskär med alla mina bästa vänner, Hangö regatta med samma gäng, Karis på mat mitt i natten, Roadtrip till Bromarv och Rosala, Varit till fyren Bengtskär för första gången, visat Rosala skärgård och mina släktingar för Peepi, Fått träffat hans familj och släktingar och haft härliga grillkvällar! 
24 Augusti var lyckan total! Jag och Peepi hämtade hem denna präla, en Opel Vectra från Vanda. Vi körde hem i ösregn och vi stannade i Kyrkslätt för att byta chaufför då vi båda ville köra den, haha. Jag fotograferade den direkt och skickade bilder till mina kompisar, uppdaterade instagram med en bild och var så himla lycklig att den var min, bara MIN! Än idag är lyckan lika.
Hela mörka hösten har gått i skolans tecken, åtta veckors lång praktik, jobb varendaste en helg och träffat kompisarna vid sidan om.
December månad är fortfarande mörk och regning, om 6 dagar har vi julafton här och inget snö syns till ännu. Den här månaden har varit bra på många olika sätt. Har firat 18 och 20 års födelsedagar, varit bara två veckor i skolan och sen fick jag jullov en månad, shoppat massor med julklappar tillsammans men en bra vän och det här året har ännu att bjuda på några bra dagar innan julafton kommer, baka pepparkakor, klä granen, en dag i åbo, en fantastisk julafton och en livlig nyårsafton! Har erat år varit fantastiskt?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rönnbär

För några helgar sen var det så vitt och fint ute och såhär såg rönnbärs buskarna ut, ljuvligt fint! Nu är det tillbaka till det trista vädret igen och regnet öser ner där ute. Skolan är i full gång nu sista veckan innan jullovet så börjar bli smått julstressad med tanke på att inga julklappar är köpta ännu... Får bli en sista minuts shopping i nästa vecka!

RSS 2.0