Lediga dagar

Har haft för mycket nu för att kunna tänka på bloggen och kameran. Jobb hur mycket som helst, kompisar hur mycket som helst & hemma hur lite som helst. Jag vet inte hur jag får ihop allt men på något vis lyckas jag hinna med allt ändå, okej nä långt ifrån allt! Fredagkväll har vi nu och jag har två lediga dagar bakom mej fyllda av skratt så nu är jag taggad för jobb hela helgen. En kväll som denna spenderar jag alldeles i min ensamhet framför favvo serien :)

Havs fotografering och skärgårdsliv

Fyra dagar utav mitt sportlov har jag firat ute i Rosala bland fina människor, röda stugor och lite snö. Kameran har hängt runt halsen så gott som hela tiden och jag har verkligen njutit till 110% under hela lovet.
Det är något speciellt med att fota ute i skärgården - Röda båthus, gamla bryggor och en vintrig bakgrund. Under dehär dagarna har jag nästan bara slöat och tagit det lugnt mestadels samt jobbat i skogen, eldat brasa, gjort ett besök till storstaden Åbo och hängt med finaste människorna. Nu är jag nästan redo för en vecka med praktik, bilskolan, två dagar ledigt och förhoppningsvis börjar jag få mina rutiner i skick igen :)

S p o r t l o v

Sportlovet har börjat och jag har överlevt en hel helg med en massa fina människor och allt för några timmar sömn. Tills imorgon måste jag försöka få min dygnsrytm tillbaka vilket inte kommer lyckas eftersom jag snart drar ut igen en sista kväll som jag är i Hangö för några dagar och vet redan nu att klockan kommer vara mycket då jag kommer hem. Imorgon åker jag till grannstaden och vara barnvakt åt mina två kusiner fram till onsdagen då vi åker ut till Rosala och där har vi en massa fina äventyr framför oss :)
 

Valentine's day

Alla hjärtans dag idag - Fredag - Ledig dag - Sovmorgon - Lugn och ro - Ensam hemma - Lyxat till med lyxigt morgonmål.
Dagens sysselsättning: Städat rummet och ordnat och fixat fint i det, längesen jag hade det såhär städat.
Dagens väder: Inte det bästa men tog ändå en lång promenad med kameran i handen och klickade inte allt för många bilder, men några ändå. Gjorde även ett besök till min farmor och önskade henne en trevlig vändag.
Dagens höjdpunkt: Många av er har säkert pojkvänner och flickvänner där ni får en massa fina vändags presenter av men jag har min fina Cindy som skickar sånthär fint åt mej, värmer i hjärtat att få läsa det där. Tack vännen ♥
 
 

Resultatet av denna helg...

Helgen har gått ut på det som ni ser på bilderna ovan. Har bott i Täktom hela helgen och har inte visat många fotspår hemma under helgens lopp. det jag sysslat med är, snöbollskrig vid Täktomskola i många timmar, spelkväll, varit ute till halv 3 på natten två kvällar irad, somnat med alla kläder på, varit på fest hos Peepi med en massa annat shack, skrattat, åkat för många personer i en bil, sovit för liite och...
... Det här är resultatet från denhär roliga helgen. Tror der blir några helgar paus från Täktom nu för den här helgen blev bara i misstag lite för mycket drama å annat! Dagens planer är ännu att träffa Linda och sedan somna så tidigt som jag aldrig gjort förut trorja. Imorgon skola igen och är så otaggad som man bara kan vara!

Nu tar vi helg

Har inte varit ledig på två veckor så har verkligen sett framemot en ledig helg som denna. Denna helg kommer jag att spendera min tid i Täktom tillsammans med Cindy och annat shack. Vad skall jag till hitta på? kolla på skräckis, fotografera, hänga ute i Täktom och ha en helt grym helg. Nu skall jag packa väskan för snart är min skjuts här. Ha en awesome helg hörni ♥

Strandpromenad

För några dagar sedan var jag på en strandpromenad tillsammans med min farmor ute i det vackra vintervädret. Jag kan säga att jag ä l s k a r min nya kamera, den är perfekt. Har jobbat och slitit hela helgen så jag är helt slutkörd med förkylning och huvudvärk, nu återsår det endast två dagar kvar och sen tillbaka till normala vardagen, som jag längtat!

RSS 2.0