Storstads häng

Igår var en ledig dag, en dag som jag sprang omkring på gatorna i Åbo! Härlig dag & härligt väder :)
Shoppade loss i köpcentren Mylly, Hanza & Skansen. Handlade mest inför skolstarten men självklart lite nya kläder oxå.
Mitt sällskap hela dagen var min syster Jarina, ojj vad vi roadtrippa runt i Åbo och ojj vad jag älskar att ha körkort!
Hann även ha en liten och snabb fotoshoot när vi gick längs med Åbo å och här är favoriten! Ser ni oxå att jag har blivit några nyanser mörkare igen, älskar brunt hår :)
 

summer evening

Sommern när den är som bäst - har några otroligt heta dagar bakom mej och förhoppningsvis några såna dagar framför mej oxå! Stränderna är dock full med alger så det blir inte mycket till att simma men att få njuta av världens finaste solnedgång på ett högt berg är ljuvligt. Det har varit helt fantastiska dagar den här veckan med hur bra sällskap som helst och än är det inte slut, ikväll firar jag att det äntligen är Fredag och vår tre månaders dag tillsammans med min pojkvän, kommer bli en riktigt grym kväll! :)

En dag på sjön

Sommar dagar som dessa får gärna komma oftare - Gårdagen var en ljuvlig dag ute på spegelstilla havet! Igår morse började vi vår utflyktsdag till en känd fyr i Rosala skärgården, nämligen Bengtskär. Trots att jag är halvt uppvuxen i Rosala och spenderat alla mina somrar där så har jag aldrig besökt denna fyr, det var premiär tur för mej och vilken upplevelse.
Jag var laddad med bikini + handduk men vi möttes av en äcklig ärtsoppa hela vägen, fullt me alger på hela öppna havet så simmande fick vänta till senare! Efter att vi njutit av den fina utsikten från Bengtskär fyret styrde vi båten mot Rosala för att hälsa på min mormor och morfar där vi även träffade andra släktingar och pratade strunt ett par timmar där! Sen var det dax att styra båten hem mot Hangö hamn igen och vi möttes av åska och en regnskur men jag sov hela båtvägen hem så jag missade det kalaset! Ljuvligt fin dag på en passligt ledig dag ♥

Min kärlek till väskor

Som dom flesta redan vet så är kärleken till väskor för mej obeskrivlig. När människor brukar fråga av mej varje gång jag handlar väskor "hur många väskor ska du ha" så är mitt svar till denna fråga att det finns inget svar på den frågan för man kan ha hur många väskor som helst! Den här gången blev det en ryggsäck av fjällräven och jag är helt in love. Lagom stor och härlig färg, kommer hänga med mycket dom här sena sommarkvällarna :)

Walk around

Jag är världens sämsta på att uppdatera här... Jag har jobbat på som en tok hur många dagar som helst nu och på sidan om hänger jag med min pojkvän och vänner så mycket jag bara hinner och såklart ligger jag ute och jobbar på brännan från morgon till kväll bara jag har chansen. Det är nu som det är som bäst och en veckas semester passar helt utmärkt nu :)

RSS 2.0