Guldvärda dagar

Idag är en ledig dag - Hoppade i träningskläderna och satt kameran hängandes runt halsen och tog en promenad till Finlands sydligaste spets, naturstigen Uddskatan  som är 7km lång.
Mitt promenad och foto sällskap var min syster Jarina :)
Vi hittade ett helt underbart smultronställe, älskar sommren!
Ett ställe jag definitivt kommer promenera flera gånger till. Dessa dagar som man är ledig är absolut guldvärda, att göra små utflykter och äventyr är det absolut bästa jag vet! :)

Jag ♥ skärgårdsliv

Den här sommaren var planerad till att göra en massa roadtrip då körkortet bara varit mitt i en månad och herregud vad jag har rullat fram många kilometrar. Dom senaste dagarna har jag varit ute i skärgården tillsammans med pojkvän och andra vänner som jag umgåtts med där. Vädret är verkligen inget att hurra för och att ha varit ledig en hel vecka har inte riktigt varit något tjohej. Nu hoppas jag på fina och heta sommardagar efter det här trots att jag kommer att jobba som en tok resten av sommaren... :)

Midsommar helg

Midsommar helgen har jag och många andra haft planerad en lång tid redan men det vara bara vädret som kunde avgöra allt och visst blev det som planerat och lite bättre till och med. Vi tog alla båtarna ut till en holme utanför Täktom som heter Granskär och firade midsommaren där med massa dricka, ätbart och tältövernattning.
Här är en del utav mitt härliga sällskap som jag umgåtts med hela helgen, det har inte kunnat bli bättre & vädret var inget att klaga på! :)
Vi hade en egen liten brasa på heeela fredagen där vi grillade korv, kött, majs, potatis och marshmallows. Det var den midsommaren, nu skall jag ta tag i min sömn och rätt rytm, spendera några dagar till ute på Rosala, träffa en efterlängtad kompis och njuta av fyra dagars ledighet ännu ♥

Konfirmations fest

Idag var det fotografering av konfirmation som stod på schemat. Min favorit flicka blev konfirmerad idag och jag fick äran att fotografera hennes bilder, efter 170 bilder tagna och lite tårt ätandes är ja riktigt nöjd. Fotade inte bara Cindy utan oxå andra täktombusar. Härlig dag och härligt väder!
Grattis igen världens finaste Cindy! Hoppas vi alla gjorde din dag till en stor favorit ♥

Lovely days

Denna sommar för med sej massor utav jobb, roadtrips, grillkvällar, heta sommardagar, glassar, jordgubbar, alkohol, dagar på stränder och lite skärgårdsliv måste jag hinna med oxå. Har jobbat hela veckan långa dagar så nu njuter jag av en nästan helt ledig dag. Skall ta bilen och styra upp den mot täktom och umgås med människorna där tills jag drar vidare till jobbet på nattskift :)

Holiday

Helgens tecken har gått ut på egen skolavslutning och dimission för tredje årets studerandena som fick en yrkesexamen, bland annat denna tjej uppe på bilderna, en kompis till mej från Täktom som nu studerat klart alla sina tre år och blev färdig Närvårdare på fredagen med inriktningen sjukvård och omsorg. Stort grattis och stort tack för att jag fick fotografera dina dimissionbilder! Hela lördagen sprang jag från stundetfest till stundentfest och åt massor av kakor och pratade med härliga människor. Lördagkväll firade jag ute tillsammans med härliga människor och tog det allmänt lugnt. Landade hemma hos favoritpersonen någongång efter midnatt och somnade där. Hela söndagen var en slö dag, vi steg upp kring halv 3 tiden och efter det solade jag på min fasters terass i två timmar tillsammans med olika kakor och fint sällskap. Gårkvällen var jag ännu till Täktom ett varv och kvällen slutade för mej strax innan midnatt. Idag sista lediga dagen före jobbet börjar påriktit! :)

RSS 2.0