Kapellhamnen

Gårdagesn fotoshoot hade jag 400 meter från vart jag bor, nere i kapellhamnen tillsammans med Linda. Vädret var det finaste på länge och vi njöt för fullt.
Linda ställde upp som modell och jag har lite på 100 bilder att gå igenom fören jag kan uppdatera er här med bilder, så länge får ni en bild på mej från gårdagen. Nu taggar jag för jobb resten av helgen...

motocross boys

Igår åkte jag upp till Täktom för att fotografera några pojkar som körde med sina crossin/mopon. Eftersom det var första gången jag fotograferade i den hastighet som dom körde så blev jag jätte nöjd med bilderna, fast ljuset skulle ha kunnat vara lite bättre. Nu taggar jag den här lediga fredagen för en till fotoshoot med en fin vän och senare träffa mina favoriter. Ha en mysig helg ♥

Storasyster och lillasyster ♥

Det är något speciellt med att ha en storasyster som är rätt så jämngammal som en själv, endast 2 års skillnad. Man kan dela på allt, göra samma saker, ha samma intresse och skratta till töntiga saker som man gjort som liten osv. 
Idag börjar min syster sin tre veckors resa bort mot USA, du skall ha det jätte underbart ♥ ps. du kommer såklart hem med världens finaste presenter åt mej! puss.

Vårens första självporträtt

Nu kan man säga att våren är påväg påriktit, många pluss grader och solsken varje dag. Förra helgen då min storasyster var hemma ställde vi till med en fotoshoot hemma ute på gården med en massa roliga miner, syskonfotografering och porträtt av oss själva. Nu skall jag fortsätta redigera bilder och njuta av en hemmakväll :)

Ute i vårvädret

Idag packa jag ner kameran i väskan och hoppade på skotern för att ha dejt med Sofia i stan ett par timmar. Hon var snäll och klickte av några bilder på mej som jag sällan visar här nu för tiden, brist på självporträtt - Jaavisst! Våren har verkligen hittat till Hangö och det blir bara varmare och varmare för varje dag som går, me like. Snart skall jag uppdatera er med bilder på fina Sofia oxå :)
 

RSS 2.0