Sportlov

Det är så underbart med en veckas lov, snön visar direkt inte sin bästa sida men solen däremot skiner så fint. Har redan hunnit jobba två dagar och varit i huvudstaden en dag för att kolla på mamma mia teater och den var super! Idag har varit en typisk ledig dag med busiga Selma som nu ligger och sover i min famn efter en massa bus å lek på morgonkvisten, imorgon en heldag i Åbo :)

Vår känslor

Fick en underbar väckning imorse då hunden pissade ner sängen min, upp och hoppa och ute har det varit solsken hela dagen med massor av minus grader på det. Har ätit farmors goda mat och bara umgåtts med familjen idag. Nu är det även sportlov en vecka och jag skall hinna med lite jobb och Åbo någon dag!
 

Selma

Det är helt otroligt hur snabbt man kan bli fäst vid sitt husdjur, den här lilla valpen förgyller alla mina dagar och jag kan inte föreställa mej ett hem utan ett husdjur längre! Annars har det varit hektiska dagar och solen har äntligen visat sin bästa sida idag, nu tar vi helg och nollställer hjärnan ett tag. Ha en trevlig helg allesammans :)

RSS 2.0