I min kameraväskaI min kamera väska hittar du följande saker:
 
Kamera:
Canon eos 1000d
 
Objektiv:
18-55mm
75-300mm
50mm
 
Tillbehör:
Batterigrepp och självutlösare
Velbon stativ
UV filter till 50mm objektiv
Lowepro kamera väska
 
Mitt nästa kamera köp?
Har en tid tillbaka funderat på att skaffar en bättre kamera, och då är jag rätt så sugen på en Canon eos 60d eller en Canon eos 7d. Men än så länge nöjer jag mej med min 1000d och jag skall först jobba och skrapa ihop lite mera pengar sedan får jag allt ta och kika runt på kameror, något kamera köp innan sommaren blir det inte. 

Självporträtt #3Nu får det bli tredje och även sista delen av denhär serien som jag kommer att bjuda på här.

Instagram

Tänkte jag skulle visa lite bilder från min senaste vecka genom instagram bilder.


Första bilden är från helgen då jag åkte iväg och gratta min kusin som blir 4år idag, stor kille! Och den andra bilden är ifrån en photoshoot jag hade med min syster.


Eftersom vi hade sportlov i veckan så åkte jag till Åbo för att vara en hel dag på Caribia spa, så himla skönt. Dagen efter åkte jag till landet, Rosala för att hälsa på min mormor och morfar och vädret var ju underbart!


Lyxade till sportlovet riktigt ordentligt och gick ut och lunchade på stan och åt en god kycklingkorg. Och andra bilden är en surfplatta som jag lekt med i tre dagar i Rosala, så avundsjuk på min mormor som har en, vill oxå ha!

Följ mej gärna på instagram med namnet @josefinleskinen
 
 
 
 
 
 

Lite mera självporträtt

 


Självporträtt #2 kommer här, som jag tidigare nämnde så är det från Rosala skogarna taget. Kommer dyka upp några serier därifrån ännu inom kort :)

SolskenEfter att ha varit tre dagar ute på landet med massa snö och solsken så är jag hemma igen. En av dagarna då vädret var som finast passade jag och min syster på att ha en photoshoot. Trots många minusgrader lyckades vi ändå få rätt så snygga bilder.
 

Storasyster & lillasysterJust nu är jag på besök hos min mormor och morfar ute på landet! Vädret har varit det perfektaste vädret man kan ha då det är sportlov. Jag och min storasyster har hunnit ha några photoshoots ute i det fina vädret och här ovan har ni två bilder på oss. Nu skall jag fortsätta njuta av lovet och det fina vinter vädret. 

Tre favoriterTre favorit natur bilder från sommren. Inte så långt kvar till sommaren nu heller, närmar sig med stora steg så snart är värmen här.

Lunchat på stanTog en snabb lunch idag på stan tillsammans med syster måndagen till ära. Så en riktigt bra start på sportlovet, imorgon har dagen att bjuda på andra roliga äventyr. :) 

Vem är Josefin?Vad heter jag?
Josefin Leskinen
 
Hur gammal är jag?
16 år
 
Var bor jag?
Hangö, Finland
 
Fem saker jag älskar?
Min kamera, mina vänner, sommar, min scooter, sovmorgon.
 
Fem saker jag hatar?
Falska människor, drama, när batteriet tar slut i telefonen, tidiga mornar, när pengarna tar slut.
 
Vad är mina intressen?
Älskar att fotografera, att umgås med mina fantastiska vänner och att ha musiken på hög volym.
 
 

Ny blogg, ny början

Nu har jag fixat en helt ny blogg åt mig. Jag bloggade tidigare på photojosefin.blogg.se, men jag kände att jag vill ha en ny blogg där jag kanske satsar lite mer på mina inlägg och på de bilder jag lägger upp. Jag ska fortfarande försöka uppdatera lika ofta, men den här gången tänker jag försöka få in lite mer kvalité och inte bara telefon- och Instagrambilder. Det kommer snart komma upp ett infoinlägg och sedan lovar jag er inlägg med en massa bilder. :)

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0