A pic of me

Så himla länge sen jag visade en hel porträtt bild på mej, senast i maj någongång. Jag älskar att fotografera i vintern, bilderna blir allra finast då men tyvärr så varade bara snön i två dagar så nu är det lika grått och äckligt väder ute igen. Imorgon får jag en ny look, skall besöka frisören och får se vad det blir denna gång!

Let it snow

Det har äntligen kommit den första snön till staden jag bor i. Så härligt med vitt på marken och vilken julkänsla jag fick direkt, i helgen har jag julstädat och pyntat rummet för jag kunde inte hålla mej längre. Många myskvällar att se framemot när julen närmar sej, tända ljus och bästa familjens sällskap!

Strong with you

> Det här är den äckligaste årstiden jag vet...
> Har haft hemska gråt perioder den senaste tiden och nästan gråtit mej till sömns varje kväll, utan orsaker...
> Dagarna känns långa och stressiga...
> Jag och min Peepi pojke har varit tillsammans över ett halft år och det är otroligt hur mycket vi har varit med om tillsammans ♥ världens finaste!
> Jag har krockat med min bil, men som tur bara med garage väggen och det var väggen som fick ta emot värsta smällen, den väntar snällt på att få bli lagad och fixad igen och däremot fungerar min bil hur fint som helst utan några plåtskador, tacka vet jag min dragkrok!! ;)
> Höstdagar som dessa så skall jag nu laga ihop något gott att äta, göra min vardagliga tur till Täktom och sen det bästa av allt, bädda ner sej brevid favoriten.

RSS 2.0