Sista veckan som underårig

Snart börjar det riktiga livet som man sett framemot så mycket den senaste tiden, min 18-års dag som jag firar om exakt 9 dagar! Den senaste veckan har varit så otroligt bra och dålig. Bilderna ovanför får förklara sitt och det är exakt såhär som mina dagar ser ut just nu. Förutom det här så börjar bilskolan lida mot sitt slut, har övervunnit mej själv och tandläkarskräcken, planerat min 18-års fest och andra året som närvårdarstuderande är snart slut. Den här veckan skall jag ännu orka två dagar i skolan, fira vappen riktigt ordentligt, planera in en födelsedags photoshoot, plugga till teoriprov och tagga mej för inssin nästa vecka! wohoo, life is pretty awesome ♥

b e a u t i f u l

Påsken blev precis som planerad, p e r f e k t väder och perfekt sällskap! Fredagen styrde vi Audin till kobben i Täktom och mötte upp en massa annat shack - grillade, spelade golf på berget, härjade, sjöng och hade musik. Härlig kväll med härlig solnedgång!
Förutom att jag har suttit i en Audi hela helgen så har jag oxå hunnit åka en massa longboard på de nysopade gatorna. Vädret där ute har varit s t e e e e e k och är det fortfarande!
Min finaste syster har varit hemma i Hangö hela påsken och har även hunnit ha storasyster och lillasyster time tillsammans. Förutom dethär har jag även varit ut och äta middag på en fin restaurang, firat min farmor, grillat och sjungit på casinobergen, varit med mina tre favoriter heela tiden, kommit hem efter 3 varje natt, sovit halva dagarna och haft ett jevligt humör när skotern gick sönder på söndagen! Min påsk i ett nötskal :) 

Do what you love

Vad jag har väntat på den här dagen då man vaknar upp till en sopad gata och solsken. Nu är det annors påsklov i fyra dagar och jag skall spendera all min tid tillsammans med mina favoriter och göra en massa fina äventyr as always + att det blir en massa kalas firandet under den här påskhelgen oxå, kommer bli en helt toppen påsk!

Linda

En klar favorit på min fina flicka Linda som jag fotograferade för några veckor sedan ute i vackra vårvädret. Har inte varit från henne en enda sekund denhär helgen förutom idag då vi alla tog en paus och sov 5h på dagen. Helgen har gått i favoritmänniskornas sällskap, morgonmål i Karis Shell, nattcruis i Täktom och Hangö och en massa roligt där imellan. Denhär helgen har igen varit en stor favorit och det finns bara ett ord som förklarar den här helgens slut: tröttast!

Solsken

I helgen åkte jag tillsammans med min mamma till vårt favoritställe, Rosala. Bästa stället att vara på då man vill vara i lugn och ro och slippa bort från allting en stund. Vi hade verkligen tur med vädret och var ute heeela lördagen i det fina vårvädret. Trodde jag skulle ta flera bilder men jag gjorde en massa annat som var mycket intressantare än att bara fotografera.
Igen har en ny vecka börja och idag är det exakt en månad kvar till den stora dagen, min 18-års dag. En onsdag som denna skall jag spendera i mina kompisars sällskap, börjar med att åka upp till Täktom till favorit flickan Cindy och sedan ser vi vart kvällen för med sej. Ha en mysig skol- och arbetsvecka, jag ser redan framemot helgen!

So much fun

Jag kan inte klaga på mitt liv för jag har världens underbaraste personer i mitt liv just nu, denna vecka har varit den jobbigaste någonsin med magkramper from hell, jobbig praktik, jobbiga dagar, jobbiga nätter, i stortsätt allt jobbigt. Tack vare mina finaste och ljuvligaste vänner står jag på benen fortfarande!
I helgen hade jag mina tre favoriter hos mej hela tiden, vi åkte långt in i Täktom skogana till ett grillställe med allt möjligt härligt shack och grillade och hade musik på en stund på kvällen tills vi åkte vidare till Karis bara för att. Kring midnatt stod vi bara i Karis och gjorde absolut ingenting, bra sysselsättning på en fredag/lördag natt. 
Somsagt, jag har varit sjuk, riktigt ordentligt sjuk och hela jag är förstörd. Jag trodde det var slut på mitt liv på söndagen då jag hade 21h i stäck magkrämpor och pauser då jag blev utan luft. Men här står jag fortfarande och kämpar vidare med en stor klump i magen och en tanke i huvudet som aldrig släpper, men tackvare mina härliga vänner som förgyller mina dagar så mår jag jätte bra och helgen kommer bli en stor favorit!

RSS 2.0