Bilder från veckan som gått


Har hängt allt för mycket och har haft allt för roligt i Ekenäs den senaste veckan, och vissa av er vet redan att jag kommer vara tutor till nästa årets nybörjar elever i Ekenäs Axxell, kommer bli grymt roligt.


Scooter säsongen har börjat, nästan i alla fall, kunde inte vänta längre! Har oxå typ levt på bubbeldricka dom senaste dagarna, shit vad gott alltså, men fyfan va äckligt efteråt...


Har snöat nu två dagar i sträck och jag har aldrig hatat snön så här mycket förut som jag gör nu, nog för att allt smälter nästan genast men fyyy skäms.. vi alla vill ha sommar nuuu!! Och idag är det exakt en månad tills man fyller 17 år, väldigt onödig ålder men kul att fylla år, nästa år har jag någonting att se framemot istället :)

Idag har vi redan måndag då, värsta veckodagen men ändå kul att vara tillbaka i skolan och träffa alla vänner. Om 11 dagar får jag lite längre ledigt och lite lyxigare veckoslut då jag åker till Sverige med Michaela från klassen. Imorgon byter vi period i skolan, sista perioden före sommarelovet och sista perioden på mitt första år som närvårdare, vart har tiden farit helt? Kommer bli skönt med lite nytt och nya läraren igen och någonting man verkligen är intresserad utav. Nu slut babbel för den här gången för skall försöka få något vettigt gjort idag ännu, pussochhej.
 

Kommentarer
Postat av: Sophie - DRÖMMEN OM MIAMI

- så lite så :)
min dag har varit okej, din då? :)
kram

2013-04-08 @ 18:54:36
URL: http://sssophiies.blogg.se
Postat av: Sophie - DRÖMMEN OM MIAMI

- Härligt! :)
kram

2013-04-08 @ 21:06:46
URL: http://sssophiies.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0