Gott nytt år 2014

 Inlädde det nya året i fina staden Göteborg med massa god mat, trevligt sällskap och fint väder. Kan inte så mycket annat säga än att här kommer mina första bilder som jag klickat med min nya kamera, canon eos 7D.
Första kvällen tog jag spårvagnen till Liseberg och gick omkring och kollade på fina julbelysningar, spelade lite "chokladhjulet" och traskade på där med kameran i högsta hugg. Otroligt fint.
Åkte in till Göteborg med spårvagn varje dag och det är så otroligt roligt, när man sitter i spårvagnen så vet man att man är i Göteborg och känslan går inte att beskriva. Shoppade lite smått och gott inne i Nordstan och på kungsgatan. :)
Bodde inte på ett helt fel ställe i fem dagar heller med världens ljuvligaste utsikt. Bodde hos en av mina släktingar i Göteborg och det är alltid lika roligt att åka dit.
Skämde bort oss själva och lyxade till nyårasafton på en fin restaurang och åt en 8 rätters middag och drack champange. Efter tre timmars ätandes tog vi spårvagnen "hem" igen för att kolla på fyrverkerier och fortsatte dricka champange och annat gott.
Hade en super super bra resa och en riktigt bra början på det nya året! Gott nytt år på er, hoppas ni får ett kanon bra år ♥
 

Kommentarer
Postat av: Isabell Hedberg

Åh vilka fina bilder! Ser ut som att du haft det jättetrevligt! :D

Sv: Åh tack, vad glad jag blir! Det har varit en underbar jul! ^^
Kram!

2014-01-03 @ 03:39:41
URL: http://isabellh.se/
Postat av: Isabell Hedberg

Åh vilka fina bilder! Ser ut som att du haft det jättetrevligt! :D

Sv: Åh tack, vad glad jag blir! Det var verkligen en underbar jul! :)
Kram!

2014-01-03 @ 03:41:24
URL: http://isabellh.se/
Postat av: Jarina

Fina bilder Fiffla!

2014-01-03 @ 21:01:29
URL: http://jarinafoto.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Mysiga bilder :)

2014-01-06 @ 19:28:58
URL: http://flizanlizan.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0